Cristina Neagu iese din calcule. Convocare de urgență

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, a suferit o accidentare foarte gravă. Antrenorul a fost nevoit să găsească o soluție rapidă pentru a o înlocui pe marea sportivă.

Cristina Neagu a primit un verdict dur din partea medicilor după ce s-a accidentat în timpul meciului cu Ungaria, în urma căruia a ajuns imediat la spital. RMN-ul a arătat ceea ce nu își dorea nimeni: ruptură de ligamente încrucișate. Acum sportiva noastră va fi supusă unei intervenții chirurgicale, iar recuperarea ar putea dura foarte mult. Potrivit esitomărilor, Neagu ar putea sta departe de terenul cel puțin șase luni. 

Antrenorul lotului național a fost nevoit să găsească o soluție rapidă de a o înlocui pe Cristina Neagu pentru următoarele meciuri de la Camionatul European de Handbal. Ambros Martin s-a văzut nevot să își pună toată încrederea în Bianca Nazaliu, care a fost convocată de urgență, conform Digisport.   

În urma meciurilor de miercuri, 12 decembrie 2018, fetele noastre vor juca vineri, la Paris, de la ora 18.30, semifinala cu Rusia, câștigătoarea Grupei principale 1.

Citește și Handbal feminin: Dublă calificare pentru România

Ce au spus maghiarii după accidentarea Cristinei Neagu

Accidentarea Cristinei Neagu în meciul împotriva Ungariei le-a șocat pe jucătoare. "Şoc la Nancy! Jucătoarele au început să ţipe şi să plângă când una dintre cele mai bune jucătoare din lume s-a accidentat", titrează net.hr.

Totodată s-a făcut referire și la programul aglomerat al acestui European care face ca sportivele să nu aibă la dispoziție suficient timp pentru a se recupera, fapt care duce la accedentări. "Trebuie să ne protejăm jucătoarele într-un fel sau altul. Fetele sunt distruse una câte una. Am în acest moment şase sportive acasă din cauza accidentărilor", a spus selecţionerul maghiarelor, Kim Rasmussen, conform aceleiași surse.

Citește și Cristina Neagu, accidentare. Verdictul medicilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel