Cristina Neagu, accidentare. Verdictul medicilor

Cristina Neagu s-a accidentat grav în finalul meciului Ungaria - Romania.

Cristina Neagu, 30 de ani, accidentată grav în finalul meciului Ungaria - Romania, după un contact cu Szimonetta Planeta, a primit un verdict crunt după investigațiile la genunchi din această dimineață: nu va mai juca în acest sezon și va reveni cel mai probabil abia la vară, anunță Antena 3.

Handbalista are ruptură de ligamente la genunchiul drept. Pauza este de minimum 6 luni, ceea ce înseamnă că actualul sezon este încheiat. Lovitura este una dublă: atât pentru naţională, cât şi pentru CSM Bucureşti.

Vezi și: Handbal feminin: România, clasament după victoria Olandei în faţa Germaniei

Aceasta este a treia accidentare gravă din cariera Cristinei Neagu. În 2011, ea a avut probleme la umăr şi a lipsit de pe teren un an şi şapte luni, fiind nevoie de o operaţie în SUA. Ea s-a accidentat din nou la doar 3 luni după ce a revenit, când a suferit o ruptură de ligamente la genunchi şi a lipsit şase luni.

Selecţionerul naţionalei României, Ambros Martin, a chemat-o de urgenţă la lot pe Bianca Bazaliu, de la CSM Bucureşti, pentru a acoperi postul de inter stânga. România s-a calificat în semifinalele EURO 2018 şi va juca vineri, de la ora 18,30, contra Rusiei, campioana olimpică en titre, iar duminică va evolua într-una din finale (mică sau mare).

Vezi și: Handbal feminin: Dublă calificare pentru România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel