Handbal feminin: Dublă calificare pentru România

ROMÂNIA - OLANDA, LIVE FINALA MICĂ- Campionatul European de Handbal
ROMÂNIA - OLANDA, LIVE FINALA MICĂ- Campionatul European de Handbal

Echipa națională de handbal feminin a României a reușit să se califice în semifinalele Campionatului European de handbal din Franța, dar nu numai atât.

În urma meciurilor de miercuri, 12 decembrie 2018, fetele noastre vor juca vineri, la Paris, de la ora 18.30, semifinala cu Rusia, câștigătoarea Grupei principale 1.

Jocul rezultatelor favorabile din grupa noastră este completat de victoria in extremis a Franței în fața Serbiei. Echipa Franței va juca semifinala cu Olanda. Acest lucru ne aduce calificarea directă la Campionatul Mondial din 2019, relatează sport.ro. Franța este calificată direct fiind campioana en-titre și o vor urma celelalte trei echipe din topul EHF Euro 2018.

Vezi și: Handbal feminin: România, clasament după victoria Olandei în faţa Germaniei

Franța a reușit calificarea în semifinale după un meci în care a suferit din plin. Suedia a reușit să învingă Rusia cu 21-13 și a egalat Franța atât la puncte, cât și la golaveraj, iar partida directă s-a încheiat la egalitate, 21-21. Dacă franțuzoaicele ar fi pierdut cu Serbia, totul s-ar fi sfârșit, indiferent de scor. Formația Serbiei, deja eliminată, nu s-a predat ușor și reușit să conducă în mai multe perioade ale primei reprize. Însă, Franța și-a revenit și s-a desprins spre finalul primei reprize, reușind să câștige categoric meciul, cu 38-28.

Vezi și: Cristina Neagu, accidentare. Primul verdict, crunt



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel