Cristina Iurişniţi, amendă uriașă după ce și-a fotografiat buletinul de vot

Deputata USR Cristina Iurişniţi a fost amendată după ce a postat pe rețeaua personală de socializare fotografia cu buletinul ei de vot, ștampilat.

Deputata USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, a fost sancţionată contravenţional de Poliţie cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru continuarea propagandei electorale, după ce duminică după-masă şi-a fotografiat buletinul de vot, ştampilat şi a postat fotografia pe pagina sa de socializare, scrie Agerpres.

"În urma verificărilor, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru continuarea propagandei electorale. Este singurul incident", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

A înlocuit poza cu buletinul de vot

La rândul său, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud, Reghina Berari, a spus că, în urma plângerii formulate de PSD pe numele deputatei USR Cristina Iurişniţi, a fost emisă o decizie prin care s-a dispus înlăturarea de pe pagina de socializare a fotografiei cu buletinul de vot.

"Probleme deosebite nu am avut, în afară de plângerea formulată împotriva postării făcute de doamna Cristina Iurişniţi. Noi am emis o decizie în care am dispus înlăturarea de pe reţeaua de socializare a buletinului de vot postat de doamna Iurişniţi şi am sesizat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Bistriţa-Năsăud, pentru a verifica dacă sunt îndeplinite condiţiile răspunderii contravenţionale", a explicat Reghina Berari.

Deputata USR de Bistriţa-Năsăud a şters la scurt timp de pe Facebook fotografia în care apărea buletinul de vot şi a făcut o altă postare, în care apărea fotografiată în timp ce introducea buletinul în urnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel