EXCLUSIV  Cristina Chiriac, despre fenomenul Mirela Retegan: M-a impresionat

Cristina Chiriac, la DCNewsTV
Cristina Chiriac, la DCNewsTV

Cristina Chiriac, președinta CONAF - Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, a vorbit la emisiunea 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV despre proiectul Mirelei Retegan 'Adoptă o mamă', proiect pentru care ea a și primit un premiu special.

Invitată la 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, Cristina Chiriac, președinta CONAF - Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, a declarat, privind gala la care au fost premiate 20 de femei de succes din diverse domenii, că '2020 a însemnat, în primul rând, reziliență la feminin. Asta a trebuie să facem, să rezistăm. Cred că premiul ar fi trebuit să-l ia toate femeile din România.'

Cristina Chiriac a explicat că 'noi nu premiem de două ori aceeași doamnă, în fiecare an premiem alte doamne pentru ne dorim să fim un motor de succes în promovarea și identificarea valorilor feminine din România, anul acesta ne-am axat doar pe 20 de premii diferite.'

În continuare, Cristian Chiriac a adus-o în discuție pe Mirela Retegan, care a primit un premiu special pentru proiectul 'Adoptă o mamă'.

'Cel de-al 20-lea premiu a fost unul special, acordat întregii activități Mirelei Retegan, care are un proiect extrem de sensibil.', a declarat Cristina Chiriac. 

Cristina Chiriac, despre proiectul 'Adoptă o mamă' al Mirelei Retegan

'Proiectul ei a ajuns la cea de-a șaptea ediție și se numește 'Adoptă o mamă'. Pe mine, personal, m-a impresionat. Practic, noi, cele care avem din acel segment al nostru, dacă dăm din puțin unei doamne care nu are nimic, i-ar colora Universul.', a spus Cristina Chiriac. 

'Sunt foarte multe doamne care chiar din acel puțin al lor sunt dispuse să dăruiască unei alte doamne', a completat Claudia Țapardel.

Președinta CONAF a adăugat apoi că 'de aceea se și numește 'Adoptă o mamă'. Sunt foarte multe femei care locuiesc în mediul rural sau chiar urban și nu au posibilități materiale. După un an foarte greu, aveau nevoie de ajutor.'

Noi ne-am gândit ca Mirela Retegan să primească premiul special astfel încât să putem să stimulăm și alte doamne care doresc să ajute această campanie inițiată acum șapte ani și care funcționează cu mare succes'. 

Cum poți să te implici în proiectul 'Adoptă o mamă'

Cristina Chirieac a precizat că 'procesul este extrem de simplu. Absolut tot ceea ce nu mai porți pui într-o cutie, o expediezi la sediul asociației, iar apoi Mirela Retegan se ocupă ca acel pachet să ajungă la o mamă. Faci o femeie fericită.'

'Așa s-a încheiat gala noastră.', a menționat ea. 

În încheiere, moderatoarea emisiunii 'Interviuri care inspiră' de la DCNewsTV, Claudia Țapardel, i-a lansat Mirelei Retegan o invitație. 

'Dragă Mirela Retegan, te felicit pentru acest premiu. Îl meriți pe deplin! Îți fac o invitație publică, alături de Cristina Chiriac, să vii la această emisiune și să vorbim despre proiectul minunat care că este făcut din sufletul tău de femei. Știu că acest suflet al tău este foarte, foarte mare și că ai multe alte povești frumoase pe care le poți spune publicului nostru, care pot motiva și inspira toți românii', a declarat Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel