Cristian Vasilcoiu, atac la Violeta Alexandru: Dau afară specialişti ca să pună miliţieni. Ca sa înțelegeți despre ce Guvern vorbim...

Cristian Vasilcoiu
Cristian Vasilcoiu

Cristian Vasilcoiu transmite un mesaj cu privire la deciziile luate în cadrul Ministerului Muncii în mandatul ministrului Violeta Alexandru. 

Cristian Vasilcoiu prezintă o situaţie din Ministerul Muncii unde, după cum afirmă acesta, un specialist a fost dat afară pentru a face loc unei alte persoane.

"Mihai Tomescu a fost numit presedinte la Agentiei Naționale pentru Persoane cu Dizabilități de Guvernul Cioloș. Mihai Tomescu e un profesionist, sef de promoție, persoana dedicată problemelor persoanelor cu dizabilități, mai ales ca și el are o dizabilitate, e nevăzător. L-a demis azi PNL-ista Violeta Alexandru, ca sa pună in locul lui o angajata de la Ministerul de Interne, care a încercat sa candideze și la europarlamentare. Ca sa înțelegeți despre ce Guvern vorbim...

Adică ziceau ca dau PSD-isti afara, dar, de fapt, dau afara specialiști! Ca sa pună milițieni", a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel