Cristi Ungurean, noul director CFR SA

CFR
CFR

Cristi UNGUREAN a preluat conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, fiind desemnat, de Consiliul de Administraţie, director general interimar.

Cristi UNGUREAN va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

 De profesie inginer și cu o experiență de 23 de ani în domeniul feroviar, directorul general al CFR SA și-a propus pentru perioada imediat următoare două obiective prioritare,identificare unor soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor curente din activitatea companiei şi elaborarea unei strategie privind prioritizarea programelor de investiţii în infrastructura feroviară, se precizează într-un comunicat de presă al CFR.

Reamintim că directorul CFR a fost demis de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pentru că trenurile din România au întârzieri nejustificate deși fenomenele meteo nu au fost unele extreme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel