Cristi Borcea, operat de urgență la Constanța

Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea a fost supus unei intervenții chirurgicale, luni dimineaţă, după ce, duminică seară a fost internat din nou la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Cristi Borcea a fost internat duminică seară la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a acuzat dureri atroce în piept. Borcea fusese transferat la spital şi sâmbătă, dar după analize a fost dus din nou la Penitenciarul Poarta Albă.

Medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa au bănuit iniţial că este vorba despre un preinfarct, iar după mai multe analize au decis să-l opereze pe Cristi Borcea. Acesta a fost supus unei coronarografii, intervenție medicală sub anestezie locală care permite vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct.

Citește și: CRISTI BORCEA, INTERNAT în Spitatul de Urgență Constanța, la CARDIOLOGIE

Potrivit medicilor, starea lui Cristi Borcea este stabilă, dar va trebui să urmeze un tratament de specialitate, având în vedere că are montate mai multe stenturi la inimă. Procedura a durat aproximativ o oră, iar Cristi Borcea trebuie să mai rămână în spital cel puțin 12 ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel