CRISTI BORCEA, INTERNAT în Spitatul de Urgență Constanța, la CARDIOLOGIE

Cristi Borcea a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde se află în prezent internat la secția Cardiologie.

Conform reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, în cursul zilei de duminică, omul de afaceri a fost consultat de medicul unităţii, care a decis că este necesară transportarea sa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru analize medicale amănunţite.

"Acestuia nu i-a fost din nou rău. Fiind controlat, în cursul zilei de duminică, de către medicul penitenciarului, acesta a considerat că sunt necesare analize amănunţite în cazul pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean, unde va rămâne internat atât timp cât va fi nevoie", a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, potrivit Mediafax.

Conducerea spitalului constăţean a afirmat că Borcea a fost internat, precizând că starea acestuia este stabilă, dar era nevoie să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite.

Citește și: Cristi Borcea şi Victor Becali au învins sistemul

"Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie, şi apoi vom vedea. Deocamdată nu se ştie cât ar putea rămâne internat în spital", a spus directorul medical al Spitalului Judeţean Constanţa, Mihnea Avram.

Transportat la spital cu o zi înainte

Fostul finanțator de la Dinamo fusese adus, sâmbătă seară, de la Penitenciarul Poarta Albă la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru investigaţii medicale, după ce a acuzat dureri toracice.

El a fost supus mai multor investigaţii medicale, fiind diagnosticat cu angină pectorală, conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa.

Cristi Borcea nu a rămas internat sâmbătă seară, starea sa de sănătate urmând să fie supravegheată în penitenciar.

Vezi și: Borcea, dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel