Cristache, plângere PENALĂ după interviul cu Ghiță: Închisoare de la 3 luni, la 3 ani

Ion Cristoiu și Ionuț Cristache
Ion Cristoiu și Ionuț Cristache

Jurnalistul Ionuț Cristache a anunțat că are de gând să depună plângere penală după o postare făcută de Camelia Tabacu pe Facebook.

"Când vă spuneam că ura naște monștri în România! Nu mai e mult până când vom fi luați pe sus, ăștia care nu cântăm în cor după aceeași partitură! Această doamnă, prezentă la mai toate acțiunile stradale de până acum incită la ură și la violentă fizică după cum bine puteți vedea în a doua captură! Mâine dimineață o să mă prezint la secția de poliție să depun o plângere penală: art 368 din codul penal, instigare publică-infracțiuni contra ordinii și liniștii publice! Închisoare de la 3 luni, la 3 ani! Cum e domnu' Gigel Știrbu, vă place așa? Asta e libertatea presei!?", a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, deranjat de interviul cu Sebastian Ghiță

Amintim că Gigel Știrbu, președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților s-a arătat foarte deranjat de faptul că interviul cu Sebastian Ghiță a fost difuzat la TVR, în cadrul emisiunii România 9, realizată de Ionuț Cristache.

(w670)

(w670)

[citeste si]

Inițial, realizatorul de la TVR 1 notase: "Doamne, ce manipulare! Mult-dezbătuta emisiunea de aseară a fost întreruptă timp de aproximativ 10 minute, am spart emisia cu informațiile de ultimă oră din Covasna și cu Raed Arafat care a intrat în direct cu date de acolo! Înțeleg că președintele comisiei de cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu asta îmi reproșează, încercând să iasă din anonimat și din colțul întunecat în care a ajuns în partid! Domnule Știrbu, v-ați uitat la "haznaua" la care vine foarte des șeful dvs. de partid, "penal" până nu demult, sau vorbiți din auzite?".

VEZI ȘI: Gigel Știrbu: 'Emisiunea lui Cristache, o HAZNA'. Pleșoianu: 'DEMISIA!'

Directorul interimar al TVR, Doina Gradea, a fost invitată de Gigel Știrbu pentru audieri în privința deciziei asumate a lui Ionuț Cristache de a difuza interviul cu Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel