Gigel Știrbu: 'Emisiunea lui Cristache, o HAZNA'. Pleșoianu: 'DEMISIA!'

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu

Invitat să explice de ce a fost chemată președinta TVR la Comisia de Cultură a Camerei Deputaților, deputatul PNL Gigel Știrbu, șeful Comisiei, a făcut o declarație incredibilă.

Gigel Știrbu a afirmat, la Antena 3, că emisiunea "România 9", realizată de Ionuț Cristache, este o hazna. Ulterior, deputatul și-a nuanțat afimația, reformulând "se comportă ca o hazna".

În acest context, Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a anunțat că la fiecare început și sfârșit al lucrărilor Comisiei de Cultură, în care este membru, va cere demisia președintelui Gigel Știrbu.

"Am intervenit în discuția de la Antena 3 doar pentru a-l întreba pe marele "liberal" Gigel Știrbu la ce se referă când vorbește despre... "HAZNA". Și l-am adus în situația de a mărturisi. Președintele Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților (din care fac și eu parte) mi-a răspuns specificând că emisiunea "România 9", realizată de jurnalistul Ionuț Cristache, este o... "HAZNA". ...Perfect, domnule Știrbu, vă anunț și pe această cale că vă voi cere demisia în toate felurile posibile. Oricum, la ședințele pe care le prezidați, acest lucru se va întâmpla absolut de fiecare dată, la început, la mijloc și la sfârșit!

Cenzură

În ceea ce privește speța, faptul că PNL și USR își dau și de această dată mâna pentru a proteja interesele doamnei Kovesi este pur și simplu #JENANT. Au cerut audierea persoanei care conduce, interimar, TVR pentru că nu sunt ei de acord că jurnalistului Cristache i s-a dat voie să-și facă emisiunea exact așa cum consideră. Cu alte cuvinte, PNL și USR vor să #CENZUREZE un jurnalist, o emisiune și un post de televiziune. ...Prea bine! Voi fi prezent negreșit la această audiere. Și voi avea muuulte de spus. ...Despre USR, PNL și despre distinsul Știrbu.

P.S. A, să nu uit: e necesară DEMISIA dvs., domnule Știrbu!", a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

[citeste si]

Reamintim că președintele director general al TVR, Doina Gradea, a fost chemată la Comisia de Cultură pentru a da explicații cu privire la difuzarea în direct a interviului cu Sebastian Ghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel