Presupusul criminal din Iași ar fi fost la SPITAL în noaptea atacului, cu o TĂIETURĂ la mâna dreaptă

Crimă Iași/ foto ilustrativ pixabay
Crimă Iași/ foto ilustrativ pixabay

Ahmed a dispărut după crima din Iași. 

Și el student la Medicină în Iași și originar din Maroc, Ahmed era apropiat de Youssef. Se pare că este este principalul suspect al dublei crime din Iași, dar nu ar fi acționat singur. Totuși, doar pe numele său ar fi fost emis un mandat de arestare în lipsă și este căutat. E posibil să fi plecat deja din țară, în Canada. 

În noaptea crimei, mai exact în data de 9 decembrie, Ahmed ar fi ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Iași, prezentând o tăietură la o mână. Informațiile au fost confirmate și pentru DCNews din UPU Iași.

”În data de 9 (joi, 9 decembrie n. r.), s-a prezentat un tânăr cu nume străin, cu plagă tăiată la mâna dreaptă. A fost tratat în urgenţă şi chirurgie plastică. A plecat acasă cu recomandări”, transmite Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt al UPU SMURD Iaşi, conform Adevărul.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a principalului suspect în acest caz.    

”În baza art. 226 C.p.p., rap. la art. 202 alin. 3, alin. 4 lit. e C.p.p., art. 223 alin. 2 din C.p.p., ia faţă de inculpatul Ahmed Sami El Bourkadi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 alin. 1 – 189 alin. 1 lit. f Cod penal (în dauna victimelor (Jiynah Youssef şi Burlacu Ioana-Vanesa) măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile ce curg de la data punerii efective în executare”, se arată în decizia Tribunalului Iaşi.   

Cum s-ar fi acționat

Cei doi tineri îndrăgostiți ar fi fost luați prin surprindere, în timp ce dormeau. Scena crimei este una îngrozitoare, care sugerează că tinerii s-ar fi luptat pentru viețile lor. Sunt urme de sânge în mai multe camere și răni provocate în timp ce încercau să se apere. Tânăra ar fi fost ucisă cu 35 de lovituri de cuțit, iar partenerul ei cu 17 astfel de lovituri. După ce au fost înjunghiați, corpurile lor ar fi fost aduse în aceeași cameră și s-ar fi încercat incendierea lor.

Crima a fost descoperită după ce tânărul n-a mai ajuns vineri la Bruxelles, la familia sa. Văzând că nu mai ajunge și că nu-l poate contacta, familia a alertat poliția. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel