Crime trase la INDIGO. Români legați și uciși acasă. Alte două omoruri similare cu cel de la Cernavodă

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Există două crime care seamănă foarte mult cu cea de la Cernavodă, acolo unde o profesoară a fost găsită moartă în propria casă, cu mâinile legate și cu urme de strangulare.

Crime trase la indigo. Recent, în România s-au produs alte două crime care seamănă cu cea de la Cernavodă, transmite RealitateaPlus. 

VEZI ȘI: Profesoară găsită moartă, cu mâinile legate la spate și un căluș în gură / UPDATE

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din județul Mureș a fost găsit decedat în locuința sa de către un vecin. Anchetatorii ajunși la fața locului au constatat că victima era legată la mâini și picioare cu bandă adezivă. În plus, lucrurile din locuință erau răvășite. Din primele informații, victima locuia singură. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, însă până în acest moment nu a fost identificat niciun suspect.

VEZI ȘI: Profesoara ucisă preda psihologia. A fost găsită cu mâinile legate și cu urme de strangulare

O altă crimă similară s-a produs  în județul Galați. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în propria casă. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că acesta era înjunghiat la gât și avea mai multe urme de violență pe corp. În acest caz, a fost identificat un suspect, dar nu se cunosc mai multe detalii despre acest subiect. Deocamdată nu se știe dacă există vreo legătură între cele trei crime.

Reamintim că o profesoară din Cernavodă a fost găsită moartă în casă, parțial dezbrăcată, cu mâinile legate la spate şi un căluş în gură. Crima îngrozitoare a fost descoperită, joi dimineaţă, chiar de sora profesoarei.

Moarte misterioasă a unui bărbat din Galați. Decedat de trei zile, acoperit cu pături și haine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel