Crime Caracal. Dăncilă: Solicit demisia șefului IGPR, Ioan Buda

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat demisia șefului Poliției, Ioan Buda.

UPDATE

Premierul Viorica Dăncilă a postat ulterior un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a făcut mai multe precizări.

'Așa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid.

Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple.

Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească.

STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp.

Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21.' a scris Viorica Dăncilă.

Știrea inițială

'Este o tragedie cumplită, care m-a marcat profund. Este imperativă rezolvarea acestui caz. Cei care au greșit trebuie să plătească. Solicit demisia chestorului Ioan Buda, șeful IGPR, a Prefectului de la Olt, precum și demisia Șefului interimar al Poliției Olt. Cred că trebuie să își dea demisia începând de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil de acest caz.  Din acest moment, trebuie să existe aceste demisii. Trebuie o analiză riguroasă a STS și a procuraturii în acest caz. În cazul STS, președintele Iohannis trebuie să facă o analiză. De asemenea, toți trebuie să facem o analiză, la nivel de președinte, la nivel guvernamental.  ' a spus premierul Viorica Dăncilă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Vezi și Crime în Caracal. Peste 400 de persoane, în faţa casei suspectului care ar fi ucis-o pe Alexandra

Vezi și Alexandra ucisă în Caracal. Ioan Buda: Fata a spus la telefon: Vine, vine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel