Crimă Satu Mare. Autorul, identificat. Cum s-a dat de gol

Ieri noapte, principalul suspect al triplei crime a fost arestat. Astăzi, ies la iveală detaliile care au dust la identificarea criminalului. 

Ieri după-amiază, imediat după înmormântarea soţilor Rentea, Gheorghe şi Niculina, şi a mamei femeii, Viorica Apan, ucişi în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Apa din judeţul Satu Mare, poliţiştii l-au săltat pe principalul suspect al triplului asasinat.

 Este vorba chiar despre fiul soţilor Rentea, Răzvan, în vârstă de 33 de ani. Au fost omorâţi prin lovituri repetate în cap cu un corp contondent, cu muchii. Ar putea fi vorba despre ciocan, o ţeavă pătrată, hexagonală, sau muchia de la topor, relatează observator.tv.

Cum s-a dat de gol 

În imaginile surprinse de jurnaiştii locali în ziua în care a fost descoperită oribila crimă, se vede cum Răzvan Rentea este foarte prezent în derularea anchetei, urmărind îngrijorat toate acțiunile poliției. Se pare că acela a fost momentul în care a devenit principalul supect. Răzvan era foarte implicat, nu se putea stăpâni în a cere detalii din anchetă, aşa că a trezit suspiciunea poliţiştilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel