Crimă oribilă! Bătrân de 67, torturat până la moarte pentru bani

O crimă abominabilă a avut loc în municipiul Arad, victima fiind găsită moartă, legată de scaun, într-o baltă de sânge.

Un bărbat de 67 de ani a fost găsit mort chiar de soţia sa în casa în care cei doi locuiau. Femeia a fost vineri la servici şi a venit într-un suflet acasă la finalul programului, după ce toată ziua soţul ei nu i-a răspuns la telefon, scrie Arad Online.

Când a intrat în locuinţă a dat de o imagine groaznică: soţul ei era gol-goluţ, legat de un scaun, plin de sânge şi fără suflare. „Am intrat până la uşă şi el era în pielea goală şi am găsit ceva sfoară pe aici, a fost legat de scaun. Şi chilotul e tras de pe el, ar fi vrut să se salveze. Poliţiştii au găsit şi un spray lacrimogen paralizant şi sânge, de la uşă, cum intri, plin de sânge", a spus chiar soţia victimei. 

CITEȘTE ȘI: Crima între români care a îngrozit Spania

Sprayul paralizant ar putea fi chiar elementul care va duce la descoperirea criminalului sau a criminalilor. Poliţiştii ar putea preleva amprente de pe tubul respectiv, având astfel un avantaj în faţa criminalilor.

Oamenii legii au încercat să afle şi mobilul acestei crime, motivul pentru care o persoană a fost torturată şi ucisă într-un asemenea hal. Nu le-a fost greu să descopere care ar fi fost mobilul crimei: banii.

Victima povestise prin vecini că are câteva zeci de mii de lei adunaţi, bani pe care urma să îi plătească în schimbul unei locuinţe pe care vroia să o cumpere în Ungaria. Până în prezent, nu se ştie dacă banii au fost furaţi sau nu, pentru că, se pare, chiar bărbatul mort era singurul care ştia ascunzătoarea micii comori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel