Crima între români care a îngrozit Spania

O româncă în vârstă de 22 de ani a murit joi în Spania, după ce a fost înjunghiată în gât de fostul său partener, un român de 30 de ani, care ulterior s-a spânzurat, relatează publicaţia Diario Informacion în ediţia electronică de vineri.

Cei doi români au avut o relaţie până în urmă cu o lună, iar Garda Civilă spaniolă nu a primit anterior reclamaţii la adresa autorului crimei, care nu avea antecedente penale, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de agenţia EFE, primele elemente ale investigaţiei sugerează că bărbatul a mers la locuinţa victimei, a înjunghiat-o în gât, apoi s-a spânzurat.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă a declarat că centrul a primit un apel la numărul 112, de la martori care au raportat incidentul, petrecut într-o casă din localitatea madrilenă Arganda del Rey. Echipajul de urgenţă care a ajuns la locul crimei nu a mai putut decât să constate decesul celor doi români.

Municipalitatea din Arganda del Rey a decretat două zile de doliu, iar ministrul Sănătăţii, Serviciilor Sociale şi Egalităţii, Alfonso Alonso, a condamnat crima.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel