Crima metrou. Magdalena Şerban, expertiză psihiatrică

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou, a fost audiată vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Potrivit Biroului de presă al Parchetului Capitalei, femeia a fost adusă la audieri în legătură cu efectuarea unei expertize psihiatrice. După audiere, femeia a fost dusă la Spitalul Penitenciar Jilava, unde se află internată de joi.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, se află în arest preventiv, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor, după ce a împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor I.

Procurorii susţin că, marţi seara, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Ulterior, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a sesizat Parchetul Militar pentru a se verifica modul în care o operatoare de la Serviciul de Urgenţă 112 a procesat cazul semnalat din staţia de metrou Costin Georgian, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel