EXCLUSIV  Crima metrou. Cum putea scăpa victima fără varianta cu culcatul între șine

În spațiul public circulă deja mai multe informații despre cum putea să scape victima de impactul fatal cu vagonul de metrou. Una dintre variante, văzută mai degrabă în filme, nu este deloc la îndemână. Metoda ar fi putut fi una mai ușoară. 

Prima variantă luată în calcul, una destul de greu de pus în aplicare și care este scoasă mai degrabă din filmele de acțiune este cea în care persoana căzută se culcă la pământ, între șine, iar spațiul îi permite să supraviețuiască.

Varianta este una care stă în picioare doar din punct de vedere teoretic, pentru că într-un caz real se declanșează instinctul de supraviețuire, iar pentru o astfel de acțiune este necesară o stăpânire de sine fantastică. Persoanele care nu sunt antrenate special pentru astfel de acțiuni nu ar putea să gândească atât de repede și să pună în aplicare o astfel de metodă. 

Varianta cea mai la îndemână pentru supraviețuire ar fi putut fi poziționarea spre peretele opus peronului, adică cel opus deschiderii ușilor. Spațiul de acolo este suficient pentru ca trenul să nu atingă persoana. 

O altă variantă, dacă există timp, adică un număr de secunde necesar, ar putea fi fuga în sensul de mers al metroului. Aici, totul depinde însă de viteza persoanei și de rapiditatea cu care frânează vagonul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel