Crimă în stil mafiot în Măgurele. Primii suspecți: un bărbat și o femeie! Ce au descoperit anchetatorii pe camerele de supraveghere

foto Antena 3. Persoanele surprinse în zonă, pe camerele de supraveghere
foto Antena 3. Persoanele surprinse în zonă, pe camerele de supraveghere

Autorii crimei din Măgurele ar fi un bărbat și o femeie, care au fost surprinși pe camerele de supraveghere.

În dimineața zilei de sâmbătă, 7 mai 2022, la ora 09:00, un apel la 112 avea să anunțe că o mașină arde pe un câmp de lângă Măgurele, Ilfov. În portbagajul mașinii, pompierii aveau să facă o descoperire macabră: un cadavru. S-a descoperit că este vorba despre rămășițele unui bărbat. Sursele inițiale spuneau că ar fi fost ucis, tranșat, băgat în portbagaj și ulterior incendiat. Se pare că poziția osemintelor nu ar fi una tipică scheletului uman și de aceea ar exista bănuiala tranșării. 

Ancheta continuă să descopere noi detalii care conturează scena și mobilul crimei. Din informațiile care au ajuns în mass-media rezultă că este o mașină produsă în 2017 în România, o Dacie, dar care a fost înmatriculată în Italia. De asemenea, se mai cunoaște că rămășițele umane îi aparțin unui bărbat. 

Criminalii din Măgurele s-ar fi plimbat pe sub camerele de supraveghere

În plus, camerele de supraveghere au arătat două persoane, un bărbat și o femeie, care ar fi ajuns în zonă, în jurul orei 07:00, cu două mașini, ulterior fiind observați pe stradă și plecând cu doar o mașină, conform surselor Antena 3. 

Toate detaliile vin să contureze cruzime, nu și dibăcie, după cum a observat și psihologul criminalist Tudorel Butoi. Criminalul sau criminalii au dat foc unei mașini în care se afla un cadavru în ideea în care ar șterge urmele. Dar, în ciuda faptului că i-au luat numerele de înmatriculare, evident că datele de identificare ale mașinii n-au fost topite, cum nici cadavrul din portbagaj nu a ajuns cenușă, ceea ce arată că vorbim despre niște amatori, care, în încercarea de a șterge urmele unei crime, și-au plasat singuri cele mai evidente probe la fața locului. Pe lângă faptul că prin plasarea mașinii au creat un punct de plecare în identificare, ei s-ar fi plimbat chiar pe sub camerele de supraveghere.

Criminalii care au incendiat cadavrele nu au scăpat. Din contră! 

Astfel, anchetatorii sunt tot mai aproape să-i depisteze, așa cum în trecut au făcut și cu criminalii femeii incendiate și aruncate lângă un drum din Giurgiu sau cu criminalul fetiței ucise, incendiate și aruncate pe un câmp din Arad. Și în cazul dublei crime din Iași, acolo unde doi îndrăgostiți au fost uciși și a fost pus foc în casă pentru a șterge urmele, se pare că anchetatorii au un caz solid, trimițând dosarul spre judecată. Inculpat este un prieten al bărbatului ucis, de aceeași naționalitate, care se află în spatele gratiilor de la începutul anchetei. El a fost prins tocmai în Italia. 

Tot în acest weekend, un incendiu tot din Iași avea să conducă tot spre o crimă urmată de incendiere. O femeie a fost descoperită carbonizată în baia apartamentului cu multiple semne de violență. 

Citește și: Dubla crimă de la Iași. Procurorii au ÎNCHIS dosarul. Marocanul, trimis în judecată

Incendiul dintr-un bloc din Iași ar ascunde o CRIMĂ. Femeia găsită moartă, cu urme de violență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel