Crimă în secția de Poliție

Arestat preventiv pentru furt calificat, un bărbat  este acuzat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş că şi-ar fi ucis, prin ştrangulare, un coleg din camera de detenţie, în timp ce se aflau în secţia de Arestaţi Preventivi din cadrul Penitenciarului Târgu Mureş.

În data de 18 septembrie, profitând de starea de vulnerabilitate, boală şi vârsta înaintată a victimei, Jonas Jozsef „l-a sugrumat cu mâna pe colegul său din camera de detenţie, Găinar Grigore, cauzând decesul acestuia", potrivit Agerpres.

„Potrivit concluziilor provizorii emise de medicul legist, moartea victimei a fost violentă. S-a mai constatat că acesta prezenta multiple leziuni traumatice pe toată suprafaţă a corpului, care s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur contondent. Inculpatul şi victima se aflau în camera de detenţie a Secţiei de Arestaţi Preventivi de la Penitenciarul Târgu Mureş, aflându-se în regim închis.

[citeste si]

Precizăm că Jonas Jozsef este deţinut în cadrul Penitenciarului Târgu Mureş, Secţia Arestaţi Preventivi, fiind trimis în judecată în mai multe dosare pentru furt calificat. Victima, Găinar Grigore, se afla în stare de arest preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt în vederea stabilirii răspunderii judiciare", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Tribunalul Mureş a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele lui Jonas Jozsef, pentru săvărşirea infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel