Crimă Iași. Mamă a șase copii, UCISĂ

O crimă înfiorătoare a avut loc la Iași. Un bărbat și-a ucis concubina, după care a incendiat casa, vrând să facă să arate că a avut loc un accident. 

Un bărbat din localitatea Podu Iloaiei a fost arestat de către poliţişti după ce şi-a ucis concubina tăindu-i gâtul cu o bărdiţă. Crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice în cantităţi mari, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a pus mâna pe o bărdiţă şi a lovit-o pe femeia de 51 de ani în zona gâtului, lovitura fiind fatală pentru aceasta.

A încercat să se sinucidă 

Imediat după crimă, bărbatul a dat foc casei în care locuia cu femeia şi apoi ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare, însă tentativa nu a reuşit. El a fost transportat la spital de către poliţişti pentru a-i fi îngrijite rănite apoi a fost plasat în arest. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de omor, iar corpul femeii ucise a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, relatează bzi.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel