Crima din Centrul Vechi, trasă la indigo în Germania. Caz șocant

În Centrul Vechi al Capitalei, o tânără de 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un pahar de alcool. Martorii au descris atunci scene îngrozitoare, de automutilare. Medicii au găsit în corpul tinerei, pe lângă alcool, și substanțe interzise. Se întâmpla la începutul lui septembrie. 

Moarte suspectă în Centrul Vechi. Tânăra ar fi fost ucisă de un gest des întâlnit la consumatorii de droguri. Sociologul Ana Bulai explică

La doar două luni după moartea tinerei din Centrul Vechi, un caz identic s-a întâmplat în Germania. În luna noiembrie, o studentă de doar 19 ani, Jane Khalaf, a murit în Germania, după ce a participat la carnavalul anual. Tânără era la studii în Germania. În băutura fetei, ar fi fost puse substanțe interzise, scrie Daily Mail. Tânăra a fost dusă de urgență la spital. Medicii au încercat să o țină în viață cu ajutorul aparatelor, însă a murit după doar opt ore. În corpul studentei, medicii au găsit, pe lângă alcool, amfetamină și ectasy. Părinții fetei îndurerați spun că Jane Khalaf era împotriva consumului de droguri, iar prietenii spun că niciodată nu a luat droguri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel