Crimă cumplită de Crăciun. O adolescentă a fost ucisă în drumul de la patinoar spre casă

Crimă cumplită în Baia Sprie. În dimineața de Crăciun, în inima orașului, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere de 16 ani. 

Paula, elevă la Liceul de Artă, a fost ucisă, spun criminaliștii. Potrivit Antena 1, fostul iubit al tinerei adolescente a urmărit-o și atacat-o mișelește. 

Vineri după-amiază, tânăra a plecat cu prietenele la patinoar, în Baia Mare. Seara, s-a întors în Baia Sprie. La ora 20:30, o cameră de supraveghere, aflată la 200 de metri de casa fetei, a surprins-o în timp ce traversa. Din acel moment, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu tânăra. Jaf n-a fost. În hainele adolescentei s-au găsit bani și telefonul mobil, același telefon pe care părinții fetei au sunat disperați toată noaptea. Dimineața, au mers la poliție și și-au dat copilul dispărut. Paula a fost găsită la ora 11:30. Localnicii o știau drept un copil tare respectuos. 

Cercetare bombă despre convorbirile telefonice. Un senator a recunoscut

Surse din anchetă au spus pentru Antena 1 că iubitul fetei, un fotbalist de aceeași vârstă de la o echipă de fotbal locală, neagă că el ar fi ucis-o. Presa locală scrie, însă, că tânărul și-ar fi recunoscut crima, motivând că era beat și nu și-a dat seama ce a făcut. 

Într-un comentariu la știrea publicată în emaramures.ro, un jurnalist din redacție a scris: "Când m-a sunat Vasile (n.r. știrea este scrisă de către jurnalistul Vasile Dale) să-mi spună pentru ce trebuie sa meargă în Baia Sprie, am rămas fara glas. Dar am sperat până în ultima clipă să nu fie adevărat. N-a fost să fie cum mi-am închipuit. Paula, fata minunată care venea în redacția Informația Zilei pe când era prin clasa întâi, așteptand autobuzul nr.8 sau pe tati să vina de la unitatea militară să o ducă acasă, a fost găsită fără viață la câțiva metri de casă. Cunosc destul de bine toate familiile implicate în această dramă. Părinții Paulei, Cristi si Anca, îmi sunt apropiați, la fel ca și bunicii ei din ambele părți. Îl cunosc foarte bine, am fost colegi de muncă mulți ani, și pe tatăl băiatului suspect de crimă. Sunt patru familii onorabile. E greu de spus cum s-a produs tragedia, organele abilitate vor elucida cazul și vinovatul va plăti pentru fapta sa oribilă. Am ținut sa fac aceste precizări pentru ca eventualii comentatori să respecte durerea prin care trec familiile implicate și să nu se hazardeze în tot felul de presupuneri și scenarii de prost gust. Facem precizarea că astfel de comentarii nu vor fi validate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel