CRIMĂ CĂLĂRAȘI. Ucigașii, DOI MINORI. Au fost arestați preventiv

Doi minori sunt cei care l-au ucis pe șoferul din Călărași și au rănit-o pe soția sa, care i-au luat în mașină, la ocazie. 

UPDATE: "Din păcate, este vorba de 2 minori. Ancheta va stabili toate elementele. Mobilul stabilit până la acest moment ne conduce spre ideea sustragerii autoturismului şi a eventualei sume de bani aflate asupra părţilor vătămate. Cei doi autori au premeditat săvârşirea faptei, s-au pregătit pentru aceasta, şi-au achiziţionat câte un cuţit fiecare şi au procedat la săvârşirea cu deosebită cruzime a celor două fapte. Sunt elevi, nu provin din familii dezorganizate, locuiesc în apropiere de locul săvârşirii faptei. Ancheta va clarifica şi zona neuropsihiatrică a celor doi, întrucât au revenit la domiciliu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Unul este elev în clasa a XII şi altul în clasa a X-a. Nu au antecedente. Niciunul dintre ei nu avea permis, în funcţie de datele din anchetă vom stabili discernământul şi ceea ce voiau să facă", a procurorul de caz Marian Iorga, pentru Agerpres. 

La momentul săvârșirii crimei, cei doi băieți aveau 16 ani și 17 ani. Tânărul care avea 17 ani în ziua crimei, a împlinit 18 ani la trei zile după, când a și petrecut majoratul său. 

Cei doi băieți își plănuiseră fapta. Ei vorbiseră de o săptămână să fure o mașină pentru a merge la prietena unuia dintre ei. 

Băieții stau aproape de locul crimei. Ei nu fac parte din familii dezorganizate. 

Astăzi, au fost arestați amândoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel