CRIMĂ BAIA MARE. Cătălin Cherecheș răspunde acuzațiilor referitoare la fabrică

Bogdan Bolojan / 01 mai 2018 / 15:33 Salveaza PDF Comentarii

Cătălin Cherecheș răspunde acuzațiilor lansate după crima oribilă care a avut loc la Baia Mare. Cherecheș a fost acuzat că nu s-a îngrijit de respectiva zonă care astfel a ajuns un rai al infracționalității. 

Cherecheș a evitat să spună de ce fosta fabrică nu este împrejumuită și s-a referit doar la clădirile din apropiere, acolo unde locuiesc romii. 

" Una este să vorbim despre fabrici și alta este să vorbim despre clădiri de birouri transformate în locuințe de necesitate. Pe de altă parte, este ușor să vorbești de la televizor atât timp cât nu știi despre ce este vorba. Respectiva comunitate care locuiește acolo a fost mutată din niște cocioabe de la marginea orașului, unde nu aveau apă, nu aveau canalizare, curent și li s-au oferit aceste locuințe de necesitate, acolo unde au toate condițiile. Acolo unde s-a petrecut crima nu este vorba despre o fabrică funcțională. Este o fabrică la limita acestei proprietăți, o fabrică ce nu mai funcționează de 15-20 de ani. Ar fi fost foarte bine să eliberăm respectivul teren, să dărâmâm acele căldiri, dar  ce facem cu cei 600 de oameni care au ajuns să locuiască acolo?" a spus primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. 

CITEȘTE AICI ACUZAȚIILE după Crima de la Baia Mare. 

[cieste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23