Craig Turner, fiul Tinei Turner, s-a sinucis

Tina Turner
Tina Turner

 Craig Turner, fiul cel mare al cântăreţei Tina Turner, a fost găsit decedat marţi în reşedinţa lui din California, iar surse ale poliţiei americane au dezvăluit că este vorba despre o sinucidere, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC. 

Autorităţile au declarat că victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, prezenta o rană provocată prin împuşcare, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a îl salva. 

Toate indiciile par să confirme ipoteza sinuciderii lui Craig Turner, potrivit lui Ed Winter, adjunctul şefului Biroului medico-legal din Los Angeles. 

Nu au fost încă dezvăluite detalii ale autopsiei. Sinuciderea sa provine într-o perioadă în care Tina Turner a fost văzută din nou în public, la Paris, unde a asistat la prezentarea de modă a casei Giorgio Armani. 

Craig Turner trăia în California şi lucra ca agent imobiliar, potrivit revistei The Hollywood Reporter. 

L-a făcut la 18 ani 

Tina Turner şi familia ei nu au dat nicio declaraţie despre cele întâmplate. Cântăreaţa l-a născut pe Craig când avea doar 18 ani, rod al relaţiei sale cu saxofonistul trupei Kings of Rhythm, Raymond Hill. 

Recent, Tina Turner a declarat într-un interviu că primii ani din copilăria fiului ei au fost foarte grei, deoarece băiatul a fost nevoit să asiste la abuzurile şi maltratările la care ea era supusă de soţul său, Ike, de care s-a despărţit în 1978. 

Această situaţie a împins-o pe cântăreaţă în pragul sinuciderii. 

Craig Turner mai are un frate vitreg, Ronnie Turner, în vârstă de 57 de ani, care este muzician şi care a cântat cu părinţii lui. Ike Turner a mai avut doi copii dintr-un mariaj anterior, pe care Tina i-a adoptat şi i-a crescut alături de copiii ei biologici. 

În 2018, numeroase personalităţi mondene şi-au luat viaţa, printre care creatoarea de modă americană Kate Spade, celebrul chef britanic Anthony Bourdain şi sora cea mică a reginei Maxima a Olandei, Ines Zorreguieta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel