Crăciun de suflet la Antena 3! Trei zile şi trei nopţi de Sărbătoare!

Antena 3 vă aduce anul acesta un Crăciun de suflet, cu invitaţi speciali şi surprize multe. 

Magia începe încă din seara de Ajun, când sunteţi invitaţi acasă la Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Monica Tatoiu şi la teastru cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu, de la ora 19:. Este o seară de colinde, în care Vali Crăciunescu este colindător la acordeon, alături de Mihaela Bîrzilă şi Berta Popescu.

De la ora 20:00, Florin Piersic şi Dan Negru pornesc într-o călătorie printre amintiri şi continente, din care veţi afla detalii fascinante despre viaţa marelui actor.

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoscuți actori, eseiști și regizori din România, este invitatul lui Adrian Ursu în cadrul emisiunii Exces de Putere, de la ora 22:00.

Iar în primele ore ale Crăciunului, de la ora 24:00, Ion Dolănescu şi Elena Merişoreanu vor fi prezenţi la ShowBlitz, într-o ediţie cu totul specială, alături de Ana-Maria Bujor şi Georgiana Murgilă.

Sâmbătă sărbătorim împreună naşterea Domnului alături de două personaje pe care le vedeţi foarte rar la televizor.

De la ora 14:00 Interviul special cu tatăl Loredanei Groza va dezvălui detalii necunoscute până acum despre celebra interpretă, despre copilărie şi drumul ei către succes. Un alt părinte, mândru de faima atinsă de copil, este Mărioara Man Gheorghe. Mama Elenei Gheorghe, se destăinuie şi povesteşte despre „dragul de cântat” din familie, dar şi despre cum a împăcat rolurile de mamă, preoteasă şi cântăreaţă de muzică populară în viaţa ei.

Tot în ziua de Crăciun veţi descoperi la Antena 3 şi un moment cu totul emoţionant, care va aduce lacrimi în ochii uneia dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară, dar veţi găsi şi veselia în colindele din toate zonele ţării, interpretate de cei mai iubiţi artişti. Vocile Corneliei şi Lupu Rednic, Laviniei Goste sau a lui Constantin Enceanu vor aduce în casele voastre atmosfera de sărbătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel