Urmărește emisiunea live


Dan Negru îl face pe Florin Piersic să înșire poreclele pe care le-a avut. Povești inedite din Dubai, în seara de Ajun

Florin Piersic i-a mărturisit lui Dan Negru mai multe secrete din viața personală. Interviul, în care vorbește despre cei doi fii ai săi, dar și despre poreclele pe care le-a primit de-a lungul vieții, va fi difuzat în seara de Ajun, de la ora 20.00. 

Florin Piersic revine la Antena 3, într-o emisiune eveniment, filmată în Dubai. Ediţia specială în care Dan Negru îi ia un interviu lui Florin Piersic va fi difuzată în seara de Ajun, începând cu ora 20:00.

Dan Negru reușește să scoată la lumină poveștile fascinante ale marelui actor, neștiute până acum. Sunt istorisiri din călătoriile lui Piersic în Cuba, Franța, Israel, Rusia, Statele Unite sau Cuba. Așa cum ne-a obișnuit, fiecare dintre acestea sunt însoțite de aventuri care stârnesc hohote de râs. De la cum l-a lăsat gol-pușcă pe Alexandru Lulescu pe scenă, în fața a sute de spectatori și până la primul sărut cu o actriță pe care doar o cunoscuse cu câteva minute în urmă, sub "jurizarea" maestrului Jean Constantin.

Piersic povestește și cum a cunoscut în Georgia, în toaletă, fiul unui actor celebru sau cum a scăpat de amenda în Germania cu ajutorul unei mame. Florin Piersic vorbește în interviul acordat lui Dan Negru și despre cei doi fii, Florin Jr. și Dani, și despre ce înseamnă fiecare dintre ei pentru el. Împreună cu Dan Negru, Piersic face o listă a poreclelor primite de-a lungul timpului și oferă explicații pentru fiecare dintre ele și contextul în care a apărut.

În interviul de Ajun, Piersic vorbește și despre colegi de breaslă, actori al căror nume a fost pe buzele tuturor, dar văzuți de data aceasta de omul care le-a fost prieten o viață întreagă și care le-a cunoscut toate secretele: de la istorisiri despre Radu Beligan sau Ion Popescu-Gopo până la povești de dragoste cu final încâlcit.

Interviul a fost realizat în Dubai, cu o echipa de filmare locală, iar dialogurile dintre Florin Piersic și cameramani sunt de-a dreptul spumoase, garantate să aducă un zâmbet în plus în noaptea de dinaintea Crăciunului.

Cu ce se ocupă Daniel, fiul cel mic al lui Florin Piersic

Daniel, fiul cel mic al lui Piersi,  are 45 de ani, trăiește la Vienna și are o familie frumoasă. 

Mai mult, Daniel l-a făcut pe Florin Piersic bunic de două ori și chiar dacă nu a făcut o carieră în teatru, el face performanță în management. 

În urma divorțului dintre Florin Piersic și Ana Szeles, Daniel a rămas cu mama sa și a fost nevoit să se mute în Ungaria, alături de ea, pe vremea când era doar în clasa a cincea.

"În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă, însă, m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România", a povestit Daniel, potrivit ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel