EXCLUSIV  Corneliu Vadim Tudor, comemorat de Ziua Crucii. Marinescu: Să vină să îi aprindă o lumânare

Corneliu Vadim Tudor va fi comemorat, vineri, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. 

Corneliu Vadim Tudor, unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici de după 1989, va fi comemorat mâine, la trei ani de la trecerea sa în neființă, la Biserica Sfâtul Ghoerghe Nou. Marius Marinescu, apropiat al Tribunului, susține că niciun demnitar nu a fost până acum prezent la vreo comemorare a fostului președinte al Partiodului România Mare.

"Visul Tribunului a fost refacerea României Mari"

"Mâine este Ziua Crucii și reprezntanții Guvernului, împreună că Principesa Margareta și Principele Duda vor merge la Crucea de pe Caraiman să îi comemoreze pe militarii care au căzut în Primul Război Mondial care au dus la înfăptuirea Unirii de la 1 Decembrie 1918. Tot mâine, îl vom comemora pe cel mai mare patriot român din secolul 21, Corneliu Vadim Tudor. Visul Tribunului a fost refacerea României Mari. În acest sens, el a înființat Partidul România Mare, revista România Mare și publicația Tricolorul.

Din păcate, marele patriot a murit în urmă cu trei ani de zile, chiar de Ziua Crucii, pe 14 septembrie 2015. La timpul respectiv, familia și-a dorit să depună sicriul tribunului în foaierul Senatului, dar președintele Senatului nu a fost de acord.

Mi-aș dori ca mâine, la comemorarea care va avea loc la ora 12.00 la Biserica Sfântul Gheorghe Nou să participe cei peste 400 de demnitari trimiși în Parlamentul României. Mi-aș dori ca demnitarii crescuți de Corneliu Vadim Tudor să vină să îi aprindă o lumânare la cimitir, dar din păcate, recunoștința la români este pasăre rară. Cred că Corneliul Vadim Tudor a urcat deja pe piedestalul marilor patrioți alături de Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Mareșalul Antonescu și Ceaușescu, care au avut, cu toții, un sfârșit tragic", a declarat Marius Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel