Corneliu Ștefan: La Comișani, unul dintre cele mai moderne centre medicale din Dâmbovița

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat inaugurarea unuia dinre cele mai moderne centre medicale comunale din județ.

"Unul dintre cele mai moderne centre medicale din comunele județului nostru, și printre puținele de altfel, a fost inaugurat, la Comișani.

Oamenii din zonă aveau nevoie de servicii medicale de calitate cât mai aproape de casă, iar echipa condusă de primarul comunei, Bătrânu Ion, s-a asigurat ca acest lucru să devină realitate.

I-am felicitat pentru toată munca depusă și i-am asigurat de tot sprijinul și ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița, mai ales că, împreună, avem în derulare proiecte importante pentru comuna Comișani", a anunțat Corneliu Ștefan.

Într-o postare recentă, Corneliu Ștefan anunța o victorie în ceea ce privește un litigiu vechi de câțiva ani, respectiv Sfinxul și Babele care aparțin județului Dâmbovița

Babele și Sfinxul aparțin de Dâmbovița

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a anunţat câştigarea pe fond a procesului cu judeţul Prahova privind granița dintre două judeţe și care conform deciziei judecătorilor, aparţin teritoriului Dâmboviţei.

„Mă bucur să le transmit dâmboviţenilor că joi, 25 noiembrie, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a avut câştig de cauză în procesul cu judeţul Prahova, vecinii noştri susţinând că atât Sfinxul, cât şi Babele se află pe teritoriul lor. Deşi sentinţa de joi nu este definitivă, toate instanţele, altele decât cele din Prahova, au spus că cele două monumente sunt ale judeţului nostru, iar eu mă voi asigura că Sfinxul şi Babele vor rămâne pe teritoriul judeţului nostru”, a scris Corneliu Ştefan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel