Corneliu Papură (Universitatea Craiova) - Cu Astra trebuie să jucăm ca în returul cu AEK Atena

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pentru a se putea impune în faţa Astrei Giurgiu, echipa sa trebuie să aibă aceeaşi atitudine ca în a doua manşă a turului 3 preliminar al Europa League, când a remizat în deplasare cu AEK Atena, scor 1-1. 

"Vineri ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe cu jucători de calitate, trebuie să ne ridicăm jocul la un nivel bun pentru a reuşi să câştigăm. Cred că dacă ne vom concentra şi dacă vom aborda meciul aşa cum a fost în returul de la Atena, cred că vom putea să câştigăm. E o echipă cu jucători care pot face diferenţa, acum să vedem cine va juca, pentru că au şi ei probleme medicale. Astra este preocupată de joc, nu are mentalitatea să se apere la nesfârşit. Îl ştim cu toţii pe Budescu, nu ştim dacă va evolua însă. După meciul de la Botoşani sunt câteva probleme musculare, sper să avem toţi jucătorii valizi şi să putem alege. E păcat că am ieşit din Europa League, acum trebuie să ne concentrăm pe campionat şi pe cupă. Cu siguranţă acum vom fi mult mai proaspeţi în teren", a declarat Papură. 

Tehnicianul a criticat atitudinea suporterilor olteni, care îi apostrofează pe jucători în timpul partidelor: "Cred că dacă am fi încurajaţi ar fi mult mai bine pentru echipa noastră. Acum este alegerea fiecăruia cum se manifestă şi care este poziţia lui în raport cu echipa pe care o iubeşte. În fotbal se poate întâmpla orice, eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine din punctul meu de vedere, dar indiferent ce a fost am întâlnit aceeaşi ostilitate. Jucătorii nu au fost ajutaţi, au fost apostrofaţi pentru inevitabilele greşeli tehnice şi pe un teren care nu este foarte bun. Din punctul meu de vedere, dacă ţin cu Craiova eu aş căuta să încurajez echipa făcând abstracţie de cine este în teren. Treaba mea este să muncesc cât mai bine şi dacă fac o analiză, în turul trei preliminar nu am mai ajuns de nu ştiu când. Dar fiecare suporter se manifestă aşa cum înţelege mai bine, asta este. Eu prefer să încurajeze echipa, încurajând echipa favorită nu faci decât să ajuţi, sper ca mentalitatea asta păguboasă să se schimbe". 

Antrenorul Universităţii Craiova a menţionat că până la 3 septembrie este posibil să mai aibă loc schimbări în lotul pe care îl pregăteşte.

Partida Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Ion Oblemenco.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel