Cornel Dinicu (Ferma Dacilor), prieten din copilărie cu Horia Constantinescu. Dezvăluirile șefului ANPC: Nu prea cer actele cunoscuților în legătură cu afacerile lor

Sursa - Facebook Dinicu Cornel, Facebook Horia Constantinescu
Sursa - Facebook Dinicu Cornel, Facebook Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, președintele ANPC, a intervenit telefonic la Antena3 CNN unde a vorbit despre tragedia de la Ferma Dacilor și prietenia care-l leagă de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. 

Horia Constantinescu susține că îl cunoaște pe patronul de la Ferma Dacilor de mai bine 30 de ani, dar că nu știe de ce numele lui Cornel Dinicu nu apare în acte.

Acesta a mai dezvăluit că plănuia să meargă cu fiul său la pensiune între Crăciun și Revelion.

„Nu prea cer actele cunoscuților în legătură cu afacerile lor. Știu că era o afacere de familie din care și el făcea parte și nu cred că sunt singurul care știa acest lucru. Ne-am cunoscut când eram copii. Dacă luăm în calcul că am 49 de ani, scădem vreo treizeci și, înseamnă că eram efectiv copii.”, a spus președintele ANPC. 

Horia Constantinescu a fost întrebat dacă atunci când a mers la Ferma Dacilor, în urmă cu mult timp, a văzut detectoare de fum sau stingătoare.

„Nu m-am uitat după așa ceva la acel moment. Nu mi se părea o locație ce ar putea fi expusă unei astfel de situații. Vă pot spune un lucru care acum mă cutremură. Luam în calcul cu fiul meu să ajungem acolo între sărbători. În această dimineață discutam acest lucru, înainte să se întâmple nenorocirea.

Ca părinte, să te gândești că îți poți vedea copilul carbonizat, nu știu dacă poate exista o condamnare mai puternică decât asta.”, a spus Horia Constantinescu la Antena3 CNN. 

 

Horia Constantinescu promova pensiunea prietenului său pe pagina de Facebook 

În luna octombrie a acestui an, Horia Constantinescu promova pensiunea prietenului său pe pagina sa de Facebook. Acesta susținea că prietenul lui „pune România în farfurie" și că oamenii sunt minunați. 

„Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați

Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public

Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee 

Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine 

Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume

Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse 

Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie

PS am adaugat dulceata de… ROȘII!", a scris Horia Constantinescu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel