Corinne Olympios nu se mai întoarce în "Bachelor in Paradise"

Corinne Olympios, fosta protagonistă a emisiunii "Bachelor in Paradise", a spus că vrea să depășească scandalul în care a fost implicată și refuză să se mai întoarcă în cadrul show-ului.

Fostul star "Bachelor in Paradise" a lansat joi o declarație în care spune că este mulțumită de investigația echipei legată de incidentul în care a fost implicat și celălalt protagonist al emisiunii, DeMario Jackson. "Invetigația echipei în această chestiune a fost finalizată, spre satisfacția mea", a declarat Corinne Olympios. 

Propria investigație

Olympios a spus că a refuzat invitația de a se întoarce în cadrul emisiunii. A declarat că și-a început propria invetigație pentru a demonstra cum s-au întâmplat lucrurile, acest scandal de natură sexuală în care a fost implicată a fost ca un coșmar pentru ea. "M-am simțit victimă din cauza faptului că mulți mă judecau pe baza unor afirmații nefondate", afirmă Olympios.

Producătorul show-ului, Warner Bros, a analizat incidentul, dar nu a comentat declarația făcută de Corinne Olympios. Filmarea emisiunii a fost reluată în Sayulita, Mexic, conform CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel