Corina Popescu a renunţat la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie Electrica

Fostul secretar de stat al Ministerului Energiei, Corina Popescu a renunţat la calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica.

'Preşedintele Consiliului de Administraţie al Electrica SA, dl. Cristian Buşu, a luat act de decizia dnei. Corina Georgeta Popescu, din data de 31 martie 2017, de a renunţa la calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA', se precizează în anunţ.

Corina Popescu a fost numită în această funcţie în 14 decembrie 2015. Ea a fost secretar de stat în Ministerul Energiei în perioada decembrie 2015 - februarie 2017. Pe data de 29 martie, Popescu a fost desemnată membru al directoratului Transelectrica.

'În sedinţa din 29 martie 2017, Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA a numit în funcţia de membru al Directoratului pe doamna Georgeta - Corina Popescu ca urmare a unei proceduri de selecţie demarate în a doua parte a anului 2016, prin intermediul unui expert independent, cu respectarea prevederilor OUG 109/2011 privind Guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, pentru ocuparea postului vacant de membru în Directorat', potrivit unui comunicat al Transelectrica, transmite Agerpres.

Numirea Corinei Popescu urma să devină efectivă începând cu data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Directoratului CNTEE Transelectrica SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel