Corina Crețu aprobă acordarea unui sprijin financiar prin Fondul de solidaritate al Uniunii Europene

Europarlamentarul Corina Crețu aprobă acordarea unui sprijin financiar în regiunea de Nord-Est a României prin Fondul de solidaritate al Uniunii Europene. 

Corina Crețu a explicat printr-o postare cât de important este ajutorul acordat românilor în această perioadă și că guvernul ar trebui să ceară sprijinul Comisiei Europene pentru oamenii afectați de inundații.  

,,Prin Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, România poate primi ajutorul atât de necesar în aceste momente. În anii trecuți, în calitate de Comisar European, am încercat să ofer autorităților din România sprijin în ceea ce privește calcularea pagubelor produse de inundații și întocmirea solicitărilor de sprijin financiar către Comisia Europeană. În acest sens, experții DG Regio au fost prezenți în țară pentru a asista autoritățile române., a precizat membra partidului PRO românia. 

De ce susține aceste lucruri

,,În ciuda eforturilor care s-au făcut de-a lungul anilor, multe zone din România rămân încă expuse inundațiilor. Îngrijorător este faptul că, an de an, aceste drame - chiar tragedii - continuă: vieți pierdute, agoniseala de o viață a multor familii pur și simplu devastată, infrastructură distrusă., a continuat aceasta. 

Mai mult, susține că în calitate de Comisar European, a încercat să ofere autorităților din România sprijin în ceea ce privește calcularea pagubelor produse de inundații și întocmirea solicitărilor de sprijin financiar. 

Iată postarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel