Corina Crețu anunță că ONG-ul ''Medicii lumii" primește un milion de euro pentru un proiect de incluziune socială

Bogdan Bolojan / 16 noi 2016 / 08:50 Salveaza PDF Comentarii
corina cretu sare la gatul lui Urban
corina cretu sare la gatul lui Urban

ONG-ul Medicii Lumii va primi un milion de euro pentru un proiect de incluziune socială. Anunțul a fost făcut de comisarul european, Corina Crețu. 

ONG-ul Medicii Lumii va primi un milion de euro, din fonduri europene pentru un proiect de incluziune socială în regiunea Bruxelles, a declarat comisarul european Corina Crețu. Acești bani vor ajuta la finanțarea activităților a două centre de îngrijire ale ONG-urilor în Molenbeek și Anderlecht. Aceste centre vor ajuta comunitățile marginalizate, inclusiv migranții. Astfel furnizarea de asistență medicală și servicii sociale va putea fi realizată și pentru cei mai săraci oameni. 
 

''Orașele europene sunt în prima linie pentru integrarea migranților în zonele urbane și au un rol esențial în această privință. Lupta împotriva sărăciei, împotriva excluziunii și promovarea egalității de șanse  este o prioritate pentru politica de coeziune. Cu toții suntem dispuși să arătăm că suntem flexibili, că putem modifica programelele și putem discuta direct cu primarii, a subliniat comisarul responsabil de politica regională" , Corina Crețu. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25