Corina Crețu anunță că ONG-ul ''Medicii lumii" primește un milion de euro pentru un proiect de incluziune socială

corina cretu sare la gatul lui Urban
corina cretu sare la gatul lui Urban

ONG-ul Medicii Lumii va primi un milion de euro pentru un proiect de incluziune socială. Anunțul a fost făcut de comisarul european, Corina Crețu. 

ONG-ul Medicii Lumii va primi un milion de euro, din fonduri europene pentru un proiect de incluziune socială în regiunea Bruxelles, a declarat comisarul european Corina Crețu. Acești bani vor ajuta la finanțarea activităților a două centre de îngrijire ale ONG-urilor în Molenbeek și Anderlecht. Aceste centre vor ajuta comunitățile marginalizate, inclusiv migranții. Astfel furnizarea de asistență medicală și servicii sociale va putea fi realizată și pentru cei mai săraci oameni. 
 

Orașele europene sunt în prima linie pentru integrarea migranților în zonele urbane și au un rol esențial în această privință. Lupta împotriva sărăciei, împotriva excluziunii și promovarea egalității de șanse  este o prioritate pentru politica de coeziune. Cu toții suntem dispuși să arătăm că suntem flexibili, că putem modifica programelele și putem discuta direct cu primarii, a subliniat comisarul responsabil de politica regională" , Corina Crețu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel