Copilul trântit de pământ într-un parc din Hunedoara, transferat la neuropsihiatrie

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Copilul de 13 ani, pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost transferat la neuropsihiatrie.

Băiatul de 13 ani din Hunedoara, trântit cu brutalitate la pământ în parc, a fost transferat în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul de Copii “Louis Turcanu” din Timişoara, scrie ProTv.ro.

Copilul se află acum internat la Neuropsihiatrie Infantilă, pentru consult de specialitate. Asta pentru că deși starea lui este stabilă, a suferit o fractură de craniu, lucru care impune verificări suplimentare.

Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute a apărut în spațiul public o filmare care a șocat pe toată lumea. Un bărbat de 29 de ani l-a trântit de pământ pe băiat într-un parc din  municipiul Hunedoara. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totul s-a întâmplat după ce copilul şi fiul agresorului s-au certat. La scurt timp după, bărbatul s-a dus în locul unde se afla minorul, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ. Copilul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, iar medicii au anunțat ulterior că acesta suferit o fractură de craniu.

VEZI ȘI: Petiție semnată de 35.000 de oameni. Cer închisoare pe viață pentru bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu un băiat de 13 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel