EXCLUSIV  Copil "posedat". REVOLTĂ după gestul controversat al părinților. Monica Pop: Este incredibil și inadmisibil

Părinții copilului de 11 ani din Naipu se joacă cu sănătatea băiețelului lor despre care cred că este posedat. 

Micuțul a fost externat pe semnătură la patru ore după ce a fost internat. Părinții au considerat că este mai bine ca observația medicilor să fie întreruptă și au ales exclusiv calea bisericilor. Nimeni nu spune că rugăciunile preoților nu sunt bune, dar împiedicarea medicilor în a-l trata va avea efecte teribile pentru băiețel.

Prof. Dr. Monica Pop a fost întrebată de ziarul DC News cum vede cazul copilului "posedat".

"Cum să spun o asemenea prostie? Cum să spun că acel copil este posedat? Cum este posibil așa ceva în secolul XXI? Sunt atât de revoltată! Eu nici nu dădeam așa ceva (n.r. - știrea pe post). Sigur că părinții pot face absolut ce vor cu ai lor copii. Așa spune legea, deși eu nu sunt de acord cu aceasta. Este incredibil și inadmisibil ca în secolul XXI să spună cineva că acel copil este posedat. Nu se poate așa ceva. Acei părinți trebuie să lase copilul pe mâna medicilor, ca să nu-l piardă și apoi să le pară rău!", ne-a spus Prof. Dr. Monica Pop.

Băiețelul ar fi spus că simte că o persoană îl strânge de mână, iar părinţii şi vecinii au bănuit că de vină este... o vecină recent moartă. În plus, martorii au zis că au văzut fenomenii stranii: bolovani care cad din cer, scaune pliante care se strâng singure, obiecte care zboară prin casă.

"Vă dați seama care este gradul de inteligență al celor care cred în așa ceva. Astfel de lucruri se bazează pe fragilitatea psihică a unui om. Și ghicitoarele care iau bani se bazează pe acest lucru. Ghicitoarele nu sunt persoane proaste. Se uită la om și își dau seama că acea persoană este slabă", ne-a mai zis specialistul.

"Trebuie pedepsiți părinții care nu lasă copiii la medic. Nu se poate așa ceva! Știți cazul fetiței de la Balș? Părinții s-au dus cu ea la medic, i-au spus că este de internat, nu au vrut să o lase acolo, iar peste o oră copilul a murit. Era o fetiță de un an și ceva. Nu se poate așa ceva! Nu putem lăsa niște părinți să se comporte de o astfel de manieră cu niște copii. Sunt părinți care nu își dau seama de ce prostii fac! Nu aveau decât să ducă copilul și la mănăstire, dar era necesar să-l lase și pe mâna medicilor!", a subliniat Prof. Dr. Monica Pop.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel