EXCLUSIV  Copil mort pe stradă în Murgeni, după un accident rutier. Medicii de pe ambulanţă: A ajuns după 24 de minute

Florin Răvdan / 29 aug 2019 / 19:40 Salveaza PDF Comentarii
Accident
Descriere foto: Accident

După ce un copil de patru ani a murit pe o şosea din Murgeni, judeţul Vaslui, iar martorii de la faţa locului au declarat că ambulanţa a sosit după 40 de minute, medicii de pe ambulanţă cer un drept la replică şi spun că, de fapt, salvatorii au ajuns la faţa locului în 24 de minute. 

"Stimată redacţie, sunt medic la Ambulanţa Vaslui. Ca urmare a articolui publicat de dumneavoastră https://amp.dcnews.ro/accident-grav-la-murgeni-un-copil-de-4-ani-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-o-masina-martorii-nu-i-au-sarit-in-ajutor-ambulanta-a-venit-dupa-40-de-minute_685291.html tin să precizez că ambulanţa a ajuns la caz în 24 de minute din momentul alocării, fiind la o distanţă de aproximativ 40 km (o viteză medie de aproximativ 100km/h) respectiv în Substaţia Bârlad al SAJ Vaslui. Doresc să vă modificaţi articolul dumneavoastră şi să includeţi date oficiale care sunt verificabile, ambulanţele fiind monitorizate prin gps. 

Vă rog să acordaţi dreptul la replică şi să modificaţi articolul originar. PS: ora apel 112 19:58, ora alocare amb 20:00, la 20:24 se ajunge la caz şi se încep manevrele de resuscitare, conform protocolului, care nu au avut un răspuns favorabil", se arată în mesajul medicului Ovidiu Agapie. 

Unul dintre martorii accidentului, care a filmat la faţa locului, spune în timpul filmării că ambulanţa ajunge după 40 de minute de la apelul la 112. 

REACŢIA PREFECTULUI DE VASLUI O PUTEŢI CITI AICI.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27