Copil din Murgeni, mort pe stradă după un accident rutier. Explicaţii halucinante ale prefectului de Vaslui, Eduard Popica: Ghinion

Florin Răvdan / 29 aug 2019 / 18:40 Salveaza PDF Comentarii

Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a oferit explicaţii halucinante cu privire la cazul copilului mort după un accident rutier la Murgeni. Acesta a transmis că intervenţia întârziată a ambulanţei s-a datorat unui, cităm, "ghinion", deoarece ambulanţa ar fi fost plecată la un alt caz. 

"Este un eveniment regretabil, ne pare rău pentru viaţa fiecărui copilaş din judeţul nostru. Într-adevăr, în apropiere de locul accidentului este o unitate spitalicească, dar este un spital de psihiatrie. Era şi serviciul de ambulanţă în apropiere, dar are o singură maşină. Ghinion, dacă putem spune aşa, pentru că accidentul a avut la 19,58, iar la 19,46 acea maşină a plecat într-un sat vecin pentru a interveni la un accident cu două victime. Poliţiştii au fost întorşi din drum pentru că apelantul a spus la 112 starea în care se afla copilul accidentat.

Am analizat inclusiv timpii în care au acţionat echipele noastre. Poliţia a ajuns în 14 minute la locul accidentului, iar salvarea după 25 de minute. În momentul în care apelantul a sunat la 112, cei din dispecerat i-au spus să ia măsuri de prim ajutor. Acesta a spus că victima este un copil, şi nu poate face asta, pentru că nu e pregătit. Poliţistul când a ajuns la faţa locului, eu am vorbit personal cu el, a spus că minorul era deja mort, nu mai avea semne vitale", a declarat Eduard Popica, prefectul de Vaslui, la Antena 3. 

Cu toate astea, prefectul a menţionat şi că pe filmare nu se observă cum poliţistul verifică semnele vitale ale minorului. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23