Copil din Murgeni, mort pe stradă după un accident rutier. Explicaţii halucinante ale prefectului de Vaslui, Eduard Popica: Ghinion

Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a oferit explicaţii halucinante cu privire la cazul copilului mort după un accident rutier la Murgeni. Acesta a transmis că intervenţia întârziată a ambulanţei s-a datorat unui, cităm, "ghinion", deoarece ambulanţa ar fi fost plecată la un alt caz. 

"Este un eveniment regretabil, ne pare rău pentru viaţa fiecărui copilaş din judeţul nostru. Într-adevăr, în apropiere de locul accidentului este o unitate spitalicească, dar este un spital de psihiatrie. Era şi serviciul de ambulanţă în apropiere, dar are o singură maşină. Ghinion, dacă putem spune aşa, pentru că accidentul a avut la 19,58, iar la 19,46 acea maşină a plecat într-un sat vecin pentru a interveni la un accident cu două victime. Poliţiştii au fost întorşi din drum pentru că apelantul a spus la 112 starea în care se afla copilul accidentat.

Am analizat inclusiv timpii în care au acţionat echipele noastre. Poliţia a ajuns în 14 minute la locul accidentului, iar salvarea după 25 de minute. În momentul în care apelantul a sunat la 112, cei din dispecerat i-au spus să ia măsuri de prim ajutor. Acesta a spus că victima este un copil, şi nu poate face asta, pentru că nu e pregătit. Poliţistul când a ajuns la faţa locului, eu am vorbit personal cu el, a spus că minorul era deja mort, nu mai avea semne vitale", a declarat Eduard Popica, prefectul de Vaslui, la Antena 3. 

Cu toate astea, prefectul a menţionat şi că pe filmare nu se observă cum poliţistul verifică semnele vitale ale minorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel