Copil din Botoșani, agresat sexual în toaleta unui mall

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

UN copil din Botoșani ar fi fost agresat sexual de un bătrân în toaleta unui mall.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani fiind acuzat că luni seară ar fi agresat sexual un copil de 14 ani într-o toaletă din incinta singurului complex comercial de tip mall din municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, presupusa faptă a fost sesizată de agenţii de pază ai mall-ului, care, la rândul lor, au fost sesizaţi de una dintre femeile de serviciu.

"Avem o sesizare cu privire la faptul că un minor ar fi fost agresat sexual de un bătrân în mall. Ne-au sesizat agenţii de pază. O femeie de serviciu i-a văzut pe cei doi când au ieşit dintr-o baie a mall-ului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de act sexual cu minor.", a afirmat Nenişcu.

Oficialul IPJ a mai menţionat că bărbatul, care are vârsta de 65 de ani, a fost identificat de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei.

Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală

Incidentul petrecut în Capitală, în luna ianuarie, a șocat pe toată lumea. Un bărbat a intrat peste o femeie care se afla în toaleta unui mall din București și a încercat să o violeze. Femeia s-a speriat îngrozitor și a început să țipe, iar pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vedea cum bărbatul este scos din toaleta mall-ului de către femeia de serviciu care făcea curățenie la acel moment. Aceasta l-a gonit cu o mătură și a sunat imediat la 112. Polițiștii au intervenit de urgență și au reușit să îl prindă pe individ pentru că martorii l-au ținut să nu fugă. Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Sectorul 6 al Capitalei. 

"Femeia a intrat în toaletă și a lăsat ușa deschisă. El a urmărit-o și a intrat peste ea. Femeia speriată a început să țipe. El a strâns-o de gât, era neagră toată. Putea să o omoare dacă nu era colega mea să intervină. Avea și un cuțit. El a mai fost prins în urmă cu câteva zile că încerca să fure dintr-un magazin. Colega mea s-a speriat, intri să faci curățenie și îți dă din cap.", a povestit la acea vreme o angajată a mall-ului, pentru România Tv.

VEZI ȘI: Tentativă de VIOL într-un mall din Capitală. Martoră a incidentului: Putea să o OMOARE. A strâns-o de gât

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel