Copil de 2 ani din Galați, mort în condiții suspecte

Copil de 2 ani din Galați, mort în condiții suspecte / Foto: Pixabay
Copil de 2 ani din Galați, mort în condiții suspecte / Foto: Pixabay

Polițiștii anchetează moartea suspectă a unui copil de 2 ani din Galați.

Un copil de aproximativ 2 ani a murit în condiții suspecte. Incidentul a avut loc joi într-o localitate din județul Galați, transmite Mediafax.


Un copil de aproximativ doi ani din localitatea Ivești a fost găsit mort de echipajele de ambulanță alertate de părinți. Aceștia le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat, dar salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism. Echipajele au făcut manevre de resuscitare însă nu au mai putut face nimic. Una dintre variantele analizate de anchetatori este o problemă medicală.

„O fetiță de doi, trei ani a fost preluată de un echipaj de al nostru, de la Ambulanță. A fost găsită în stop cardiac, deși inițial părinții ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin. Nici de personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat reprezentantul SAJ Galați, Mihai Polinschi.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească în ce condiții a murit copilul. Cel mai probabil, corpul copilei va fi dus INML pentru necropsie.

Antena 3 transmite că pe corpul fetiței de 2 ani medicii au găsit multe urme de lovituri, inclusiv la nivelul capului și gâtului. 

Moarte suspectă și în Roman

Pompierii  din Roman au fost solicitați să intervină, în această dimineață, prin apel la 112, pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiu. Ajunși la fața locului, aceștia au făcut o descoperire macabră. În interiorul apartamentului a fost găsit cadavrul unui bărbat, scrie Realitatea.net.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, pompierii au pătruns în apartamentul situat la al doilea etaj într-un bloc de locuințe din Aleea Tudor Vladimirescu, din municipiul Roman. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de aproximativ 67 de ani ce nu prezenta semne vitale. Cauzele decesului sunt pentru moment necunoscute. În acest caz a fost deschisă o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel