Copil căzut în fântână. Operațiune dramatică. FOTO

Pompierii intervin  pentru scoaterea dintr-o fântână a unui copil în vârstă de doi ani, în apropiere de Roșiorii de Vede, în comuna Balta Sărată. Intervenția este îngreunată din cauza dimensiunii puțului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU "AD Ghica", Gelu Dragomir.

Update 21:15. Copilul a fost SALVAT după ore întregi în care copilul a stat în întuneric, izolat la aproximativ 16 metri adâncime. 

Update 21:00. Copilul nu a fost încă scos din puț, iar salvatorii pompează aer cald pentru a evita intrarea în șoc hipotermic a micuțului. 

Pompierii încearcă salvarea copilului căzut în fântână prin săparea unui canal.
Zeci de pompieri, polițiști și medici fac eforturi pentru scoaterea copilului în vârstă de un an și opt luni din fântână, în comuna Balta Sărată, puțul având un diametru de doar 35 de centimetri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "AD Ghica" Teleorman, Gelu Dragomir, salvatorii au reușit să reducă riscul intrării copilului în stare de hipotermie, introducând în fântână aer cald și oxigen. Ei încearcă să salveze viața minorului prin scoaterea sa cu ajutorul cordițelor de salvare ori printr-un canal făcut cu ajutorul a două buldoexcavatoare.

Starea copilului este monitorizată în continuare cu ajutorul unor echipamente ale Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, care permit introducerea unei camere video în puț. Copilul este blocat pe o pompă la 16 metri adâncime, puțul având o adâncime totală de 25 de metri, relatează Agerpres. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel