Copil căzut în fântână. A fost externat

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Copilul care a căzut în fântână în urmă cu două săptămâni, în comuna Balta Sărată, a ajuns cu bine acasă, fiind externat dintr-un spital din Capitală. 

Băiatul a fost externat, miercuri, din spitalul Grigore Alexandrescu şi a plecat spre Balta Sărată împreună cu părinţii, dar a ajuns la domiciliu doar alături de tatăl său deoarece mama, însărcinată în luna a noua, a intrat pe drum în travaliu şi a fost nevoită să se oprească la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, unde a născut o fetiţă. 

"Avem o fetiţă de trei kilograme şi jumătate. Ne aşteptam să nască. Chiar ne-am grăbit. De aceea am şi întârziat. Despre băieţel, medicii au spus că este bine, sănătos. Ne-au dat analizele. Eu le mulţumesc pompierilor şi medicilor - că mi-au ajutat copilul să se facă bine. De când am plecat de aici am stat numai lângă copil. Am strigat la el 'Dănuţ, tati, te rog eu mult deschide ochişorii!' A deschis ochişorii şi s-a ridicat în fund. Fără el nu puteam să mai trăiesc", a declarat, pentru AGERPRES, Vasile Pascu, tatăl copilului. 

În urmă cu două săptămâni, copilul în vârstă de un an şi opt luni a căzut în fântâna din curtea casei într-un moment de neatenţie a mamei. Echipele de intervenţie de la ISU Bucureşti-Ilfov, ISU Olt şi Dolj au încercat mai bine de zece ore scoaterea lui la suprafaţă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel