Copil căzut de la etajul cinci. Nu a pățit nimic

Un copil de doi ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc din Constanța. Numai o minune a făcut ca micuțul să scape teafăr. 

Accidentul care ar fi putut să se termine într-o tragedie s-a produs astăzi, în jurul orei 12, într-un bloc turn din cartierul Tomis Nord. La etajul 5, locuiește cu chirie o familie tânără care are un băiețel de doi ani.

Astăzi, mama l-a lăsat pe copil în grija unei mătuși în care avea încredere. Scăpat pentru câteva minute de sub supravegherea femeii în grija căreia se afla, băiețelul a așezat un scaun în dreptul ferestrei balconuui, s-au urcat pe el și s-a prăbușit în gol.

Norocul micuțului a fost acela că a căzut în gardul viu care a atenuat căderea trupului firav. Așa se face că vecinii l-au găsit pe băiat în viață, în grădinița din fața blocului, relatează repoterntv.ro.

Micuțul a fost internat în Secția de Terapie Intensivă, însă doar pentru a fi ținut sub supraveghere medicală. Investigațiile complexe la care a fost supus au scos la iveală că, deși a căzut de la peste 18 metri înălțime, băiatul de 5 ani este perfect sănătos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel