Copii surprinși de incendiu într-o casă. Unul dintre ei a decedat

Foto cu carcater ilustrativ. Descriere: Incendiu violent. Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud
Foto cu carcater ilustrativ. Descriere: Incendiu violent. Sursa Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Un copil a decedat, iar un altul a fost rănit grav în urma unui incendiu izbucnit în camera în care se aflau, alături de alți doi copii. 

Patru copii, între care doi gemeni cu vârste de 1 an și 4 luni și doi cu vârste de 4 și 10 ani, din localitatea Mândrești, județul Galați, au fost surprinși de un incendiu pornit de la soba din camera în care au fost lăsați singuri. Unul dintre gemeni a murit, iar băiatul de 10 ani a suferit arsuri, scrie Mediafax. 

Potrivit ISU Galați, printr-un apel pe 112 s-a anunțat, joi, un incendiu la o gospodarie din localitatea Mândrești.

Forțe sporite. Elicopterul SMURD, solicitat la fața locului

Pompierii au intervenit inițial cu două autospeciale de la Garda Tecuci, împreună cu o ambulantț SMURD, iar ulterior, când s-a anunțat prezența unor copii în camera afectată de incendiu, s-a deplasat elicopterul SMURD și au fost suplimentate forțele de intervenție.

S-a stabilit că incendiul a pornit de la o sobă, în care copilul în vârstă de 10 ani a vrut să facă focul, folosind un recipient cu benzină.

„Când au ajuns la eveniment (n.r. pompierii militari), incendiul fusese localizat de către SVSU. O cameră era afectată de incendiul pornit de la o sobă. Înainte de incendiu, mama copiilor lăsase în cameră 4 copii: doi gemeni de 1 an si 4 luni, un copil de 4 ani și unchiul lor de 10 ani. Cercetările organelor abilitate au arătat că unchiul copiilor, în vârstă de 10 ani, a folosit un recipient cu benzină pentru a aprinde focul, fapt care a produs o deflagrație și raspândirea focului în toată incinta dormitorului", au declarat reprezentanții ISU Galați.

Un copil a decedat, iar altul a suferit leziuni grave

Potrivit acestora, unul dintre cei doi gemeni a murit în urma incendiului, iar băiatul de 10 ani a fost diagnosticat de medicul elicopterului SMURD cu arsuri de căi aeriene și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Galați. Camera afectată de incendiu a fost distrusă în totalitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel