Copii salvați din ferma groazei: înfometați, însetați și murdari

captură video
captură video

Poliția americană a descoperit duminică 11 copii înfometați într-o fermă improvizată din statul New Mexico.

Poliția din statul american New Mexico a salvat 11 copii subnutriți care au fost ținuți în condiții de sărăcie extremă într-un complex izolat, aflat într-un deșert. Polițiștii a descris ”ferma groazei”, în care copiii au fost găsiți, ca un "complex improvizat" în apropierea comunității Amalia, în nordul New Mexico, relatează BBC.

Biroul șerifului local a declarat că toți copiii, cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani, nu aveau pantofi, purtau cârpe și "arătau ca refugiații din Lumea a Treia". Cinci adulți au fost găsiți la fermă, inclusiv doi bărbați înarmați.

Poliția a căutat locația după ce a primit un mesaj care a spunea: "Suntem înfometați și avem nevoie de hrană și apă". Nu este clar cum a ajuns grupul la complexul din Amalia. Campusul a fost descris ca o mică remorcă subterană acoperită de plastic, fără apă curentă sau electricitate.

Înfometați, însetați și murdari

Șeriful Jerry Hogrefe, a declarat pentru ABC News că toți copiii erau înfometați, însetați și murdari. "Am fost polițist timp de 30 de ani, nu am mai văzut așa ceva." "Incredibil", a spus el, pentru sursa citată. "Erau slabi, li se vedeau coastele, erau foarte neigienici și foarte speriați".

Nu a fost găsită apă proaspătă la fața locului, iar singura mâncare găsită au fost câțiva cartofi și o cutie de orez, a spus poliția. Doi bărbați înarmați, Siraj Wahhaj și Lucas Morten, au fost arestați la fața locului. Alte trei femei au fost reținute, dar ulterior au fost eliberate.

Hogrefe a declarat pentru ABC că femeile și copiii "au fost spălați pe creier și s-au simțit foarte intimidați de la bărbații aflați în controlul acestei facilități".

Cei 11 copii au fost luați în îngrijire de serviciile sociale locale.

Vezi și: Tabără militară pentru copii, la Sângeorz-Băi: "Avem participanţi care au îmbrăcat haina militară"


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel