Copii omorâți pe trotuar. Radu Mihaiu: Eu și birocrația română suntem vinovați pentru moartea acestor fete

Primarul Sectorului 2 s-a dus la locul tragediei unde două fetițe și-au pierdut viața, călcate de un autoturism pe trotuar. 

Radu Mihaiu, primarul Sectorul 2 al Capitalei, a mers astăzi în cartierul Andronache, acolo unde două fetițe și-au pierdut viața după ce o mașină a intrat în ele pe trotuar. Lipsa semnelor de circulație a fost problema disputată cu localnicii de pe strada unde a avut loc tragedia. 

”Este foarte ușor pentru mine astăzi să spun că nu era treaba primăriei de sector, era treaba Administrației Străzilor și așa mai departe. Am avut discuții cu ADP, cu poliția locală, pentru a prelua aceste obligații la Primăria Sectorului 2 pentru a ne putea ocupa. Pentru toată zona Andronache există o decizie de limitare a vitezei de 30 km/h. Există din iunie anul trecut și este neimplementată. Trebuie să cerem atribuțiile de la administrația străzilor. Ei spun că nu au bani. În momentul când s-a pus problema să cerem dreptul de a monta semne de circulație, unul dintre argumentele care ni s-a dat a fost: domnule primar, dacă veți face acest lucru, în momentul în care va fi un accident veți fi răspunzător de el. Sunt niște pași birocratici. Vin în fața dvs. și vă spun eu și birocrația română, din acest moment, suntem vinovați pentru moartea acestor fete”, a declarat Radu Mihaiu, primarul Sectorul 2. 

Șoferița care a intrat cu mașina pe trotuar și a omorât doi copii a dat declarații în fața anchetatorilor. 

VEZI AICI: Copii uciși pe trotuar. Mărturie halucinantă a șoferiței: "Am strănutat şi m-am blocat!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel