Convoi militar american, implicat într-un accident rutier în Brăila

Un convoi militar american a fost implicat într-un accident rutier în Brăila.

Mai multe convoaie militare, aparținând Forțelor Terestre Americane dislocate în Europa, au tranzitat județul Brăila, miercuri, în intervalul orar 10:00-11:30, cu destinația Poligonul Smardan, Galați, unde se desfasoară Exercițiul Multinațional "Saber Junction 15", informează Info Brăila.

TAB-urile și camioanele au trecut, escortate de Poliția Militară, pe lângă mall-ul de la marginea municipiului, iar apoi au intrat pe Șoseaua de Centură.

Pe Șoseaua de Centură, aproape de intersecția cu Șoseaua Baldovinești, convoiul militar a fost implicat într-un accident rutier, după ce un șofer aflat la volanul unui Logan nu a respectat indicațiile Poliției Militare și nu a oprit pe partea dreaptă a carosabilului.

Loganul a izbit un autoturism marca Volkswagen, cu numere de Cluj, care staționa, iar apoi a fost proiectat sub un TAB al Armatei SUA. Mașinile au fost avariate, însa vehiculul militar a fost doar zgariat, convoiul oprindu-se doar pentru câteva minute.

"Trecea coloana militară, am oprit pe dreapta și am fost lovit în spate de către o masina. M-am trezit în șanț! Am văzut apoi că mașină a intrat sub un blindat. M-a lovit și apoi a ricoșat", ne-a declarat șoferul care oprise pe dreapta.

Bărbatul care conducea Dacia Logan a fost scos dintre fiarele contorsionate de către un echipaj de descarcerare și transportat la Spitalul Județean, prezentând traumatisme craniene și toracice.

"Din primele cercetări se pare că șoferul Daciei Logan nu a respectat indicațiile antemergatorului coloanei militare care se deplasa din sens opus și din cauza neatenției în conducere a tamponat din spate un alt autoturism, aflat pe aceeași direcție de mers, care oprise regulamentar, iar apoi a fost proiectat într-un TAB al Armatei", a precizat Dorel Valsan, comisar șef Poliția Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel